UUTUUSKONE PEDRAZZOLILTA

Esitelty Tube&Wire messuilla huhtikuussa 2008.

BEND MASTER 45MRVE IMS

ELEKTRONINEN TAIVUTUSKONE 9-AKSELIN OHJAUKSELLA MONISÄDE- JA VAIHTUVANSÄTEEN TAIVUTUKSIIN

BEND MASTER 45MRVE IMS taivutuskone on korkeatuotannollinen monisäteinen kone joka voi tehdä kiinteä- ja vaihtuvasäteisiä taivutuksia sekä tuurnataivutuksia että puristustaivutuksia.

Tämän mallin pääinnovatiot ja vahvat piirteet ovat seuraavat:

- Teho on nostettu maksimikapasiteettiin 45 x 3, vastaavasti taivutusvastus (W) on 3.9cm3 ja taivutusmomentti vastaavasti 186kg*m:n. Tämä tarkoittaa että kone voi mukavasti taivuttaa ruostumattomia putkia ja lujia teräsputkia kokoon 42 x 2 asti.

- Taivutuspään muotoilu on tehty erityisen kompaktiksi kooltaan; 170mm korkeana se on pienin markkinoilla oleva kategoriassaan. Alue taivutuspään alla on laaja ja vastuksista (putki, kaapeli, mekaaniset osat) vapaa. Tämä tarkoittaa parempaa mahdollisuutta tehdä monimutkaisia komponentteja ilman että tarvitsee käyttää myötä- tai vastapäivään kokoonpanoja.

- 300mm pystysuora isku mahdollistaa kerrostyökalujen käytön joustavasti.

- Kone on täysin elektroninen, sisältäen taivutuslestin ja tukiliu´un avautumisen ja sulkeutumisen; ei vaadi manuaalista työkalujen säätöä joka takaa hyvän toistettavuuden, säätöjen jatkuvuuden ja suorituskyvyn jatkuvuuden.

- Koneessa on uudentyyppinen suojaus joka kattaa koko koneen osat itse taivutuspäätä lukuun ottamatta, lisäksi koneen edessä on laserturvalaite. Turva-aitoja ei tarvita ja näin säätyy tilaa koneen ympärillä.

- Tasovalintakelkan innovatiivinen systeemi putken kiinnitykseen, ominaisuutena suuri työntövoima hammastankovälityksen avulla. Se mahdollistaa putken paikoituksen ja kiinnityksen tasovalintekelkan etuosaan sekä takaosaan jolloin suurimmat taivuttettavat putkipituudet ovat 3000mm ja 4600mm, konetta voidaan tarvittaessa myös jatkaa.

- Tuurnan ulosvetoyksikössä tuurnatangot kiinnitetään ulosvetoyksikköön joka käyttää samoja johteita sekä hammastankoyksikköä kuin tasovalintakelkka. Tuurnan ulosveto voidaan ohjelmoida, koneessa voidaan käyttää lyhennettyjä tuurnatankoja ja tuurnan ulosvedon maksimivoima on 1500kg.


©2019 Putkelle max 45 x 3 | Fipemet Ky - MMD Networks Oy