RUNKO
Runko on valmistettu erittäin lujasta valssatusta teräksestä ja mitoitettu takaamaan korkeat käyttöominaisuudet maksimi katkaisukapasiteetilla. Hitsauksen jälkeen runko aukoitetaan NC-koneilla joka takaa suurimman tarkkuuden ja täydellisen pinnan tasaisuuden.

LEVYN PIDÄTINTASSUT
Pidätintassut ovat valmistettu teräksestä ja päällystetty kumitassuilla pehmeiden materiaalien naarmuuntumisen estämiseksi. Paksummalle materiaalille tarkoitetut leikkurit ovat varustettu toisistaan riippumattomilla hydraulisilla tassuilla, tämä takaa täysin luotettavan lukituksen leikkauksen ajaksi.   

VOITELU
Liikkuvien osien voitelu hoidetaan keskusvoiteluyksikön avulla, tämä on erittäin tärkeää koneen häiriöttömän toiminnan kannalta.

OHJAUSYKSIKKÖ
Katkaisukäsky annetaan liikutettavalla jalkapolkimella.

PÖYTÄ
Mikrometrisäädöllä saavutetaan täydellinen terävälys eripaksuisten levyjen katkaisuun.

SÄHKÖVARUSTUS
Ohjauspanelissa olevia painonappeja painamalla voidaan valita kaksi eri työkiertoa, yksittäisisku tai jatkuva isku. Hätäseis kytkimellä voidaan pysäyttää puskin mihin tahansa asentoon.

KITASYVYYS
Kitasyvyys (joka on suhteessa erimallisien leikkurien mittoihin) mahdollistaa minkä tahansa pituisen levyn katkaisun. Maksimi leveys ei kuitenkaan voi ylittää kitaleveyttä.

TERÄKULMA 
Teräkulma on vähennetty hyvin pieneksi, tällä mahdollistetaan tarkka katkaisu ilman levyrainan vääntymistä.

Linkki valmistaja sivuille: http://www.femas.com/

 


©2019 CM sarjan mekaaniset levyleikkurit | Fipemet Ky - MMD Networks Oy